تبلیغات
پرستاری و مراقبت ها - مصرف روزانه گوشت قرمز خطر ابتلا به دیابت نوع دوم را افزایش می دهد

پرستاری و مراقبت ها

ورزش راز سلامتی


درباره ی من

امیدوارم که با مطالب این وبلاگ اطلاعات خود را افزایش دهید
مدیر وبلاگ: حمید کریمی

صفحه نخست

پست الکترونیک

آرشیو مطالب

لینك آر اس اس

تماس با ما

تم دیزاینر



موضوعات

عکس

اخبار دانشگاه ها

اخبار پزشکی

آشنایی با رشته و شغل پرستاری

ژنتیک

آموزش-اورژانس-پزشكی

آموزش سلامت



نظرسنجی

سایت در چه حدی است؟












صفحات جانبی

عکس



دیگر امکانات

نویسندگان :

حمید کریمی


آمار بازدید :
:: تعداد مطالب :
:: تعداد نویسندگان :
:: آخرین بروز رسانی :
:: بازدید امروز :
:: بازدید دیروز :
:: بازدید این ماه :
:: بازدید ماه قبل :
:: بازدید کل :
:: آخرین بازدید :



مصرف روزانه گوشت قرمز خطر ابتلا به دیابت نوع دوم را افزایش می دهد
مرتبط با : آموزش-اورژانس-پزشكی

پژوهشگران علوم پزشکی می گویند نتایج یک مطالعه گسترده در آمریکا نشان داده است که مصرف روزانه گوشت قرمز به میزان قابل توجهی خطر ابتلا به دیابت نوع دوم را افزایش می دهد.

 

پژوهشگران علوم پزشکی می گویند نتایج یک مطالعه گسترده در آمریکا نشان داده است که مصرف روزانه گوشت قرمز به میزان قابل توجهی خطر ابتلا به دیابت نوع دوم را افزایش می دهد.

به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز ،  کارشناسان بهداشتی دانشکده بهداشت عمومی هاروارد بزرگترین مطالعه ای را که تا این تاریخ در زمینه تاثیر گوشت قرمز در بروز دیابت انجام شده سرپرستی و نتایج آن را در مجله آمریکایی تغذیه بالینی منتشر کرده اند.

این کارشناسان تاکید کردند: مصرف ۵۰ گرم گوشت قرمز فرآوری شده در روز احتمال ابتلا به دیابت را ۵۱ درصد افزایش می دهد و همچنین مصرف ۱۰۰ گرم گوشت قرمز فرآوری نشده در روز احتمال بروز این بیماری را ۱۹ درصد تشدید می کند.

این خطر در صورتی کاهش پیدا می کند که خوردنی هایی مثل مغز خشکبار، گوشت سفید، لبنیات کم چرب و حبوبات جایگزین گوشت قرمز شوند.

اما نکته مثبت این است که این فاکتورهای خطرزا به محضی که پروتئین های سالم جایگزین گوشت قرمز شوند برطرف شده و از شدت آنها کاسته می شود.

این یافته حاصل نتایج پرسشنامه هایی است که توسط بیش از ۲۰۴ هزار داوطلب تکمیل شده بود. این افراد بین ۱۴ تا ۲۸ سال تحت نظارت قرار داشتند.

طبق آخرین آمار مرکز کنترل و پیشگیری امراض آمریکا، در حال حاضر نزدیک به ۳۵۰ میلیون فرد بالغ در جهان به دیابت مبتلا هستند و بیش از ۱۱ درصد افراد بالغ بالای ۲۰ سال در آمریکا به این بیماری دچار هستند.

دیابت نوع دوم یک بیماری مزمن است که با افزایش شدید قند خون شناخته می شود و معمولا عواملی چون چاقی، عدم ورزش و تحرک و عادات غذایی ناسالم موجب بروز آن می شوند.

پژوهشگران تاکید می کنند جایگزین کردن گوشت قرمز با پروتئین سالم از محصولات لبنی کم چرب ، آجیل یا غلات سبوس دار به میزان قابل توجهی موجب کاهش خطر دیابت نوع ۲ می شود .

آنان تاکید می کنند جایگزین کردن یک وعده در روز گوشت قرمز با یک وعده از غلات با کاهش خطر ۲۱ درصدی دیابت همراه است کاهش می یابد .


نوشته شده توسط حمید کریمی در دوشنبه 11 مهر 1390

نظرات ()


مطالب پیشین
:: داروهای خوراکی پوکی استخوان احتمال ابتلا به سرطان مری را افزایش می دهتد
:: نخستین همایش ایمنی بیمار در ارومیه برگزار می شود
:: ثبت نام شركت در شانزدهمین دوره آموزش کمک پرستاری از اول آبان آغاز می شود
:: پزشک متخصص زن، پرستار مرد، داروساز و دندانپزشک کم داریم
:: اعتبار لازم برای پرداخت حقوق 23 هزار پرستار باید تامین شود
:: مرکز پیوند اعضای دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی پرستار استخدام می کند
:: غلظت هپارین در نمونه گاز خون شریانی بر نتیجه آزمایش اثرگذار است
:: سازمان سنجش بیش از ظرفیت اعلام شده دانشجو معرفی می کند
:: ارائه برنامه‌های آموزشی مداوم برای کاهش خطاهای پرستاران ضروری است
:: برگزاری دوره LFC سرمایه گذاری اساسی برای آینده کشور است
:: پرستار(عکس)
:: گزارش تصویری همایش بررسی مسائل پرستاران کشور/2
:: گزارش تصویری از پرستاران دوران دفاع مقدس
:: گزارش تصویری همایش بررسی مسائل پرستاری/
:: گزارش تصویری از پرستاری از نوزادان

» لیست کامل مطالب ارسالی



-

جستجو در وبلاگ

آرشیو ماهانه

مهر 1390

شهریور 1390

لینک مشاهده لیست کامل آرشیو ماهانه



دوستان من

حرفه ای ترین قالب های وبلاگ

تفریحی_خنده دار_جوک و اس ام اس

لینک مشاهده لیست کامل پیوندها



صفحه نخست | پست الکترونیک | آرشیو مطالب | لینك آر اس اس | تماس با ما | تم دیزاینر

.:: Weblog Theme By : wWw.Theme-Designer.Com ::.